Home / Facebook / 1000 ”gilla”

1000 ”gilla”

Då har man fått mer än 1000 personer som gillar canvasframkallnings facebooksida. Det var ett litet mål jag hade däremot vet jag inte vad det ska vara bra för. Tycker det här med sociala medier är svårt att egentligen få ut någonting av. Det är svårt att konvertera till avslut helt enkelt.

Det jag tror mer på är att det ger en positiv effekt till besökarna i webshoppen om man ser att många gillar facebookgruppen. Jag hoppas man känner sig mer trygg då! Hur gör ni med facebook? Ökar det försäljningen något?

2 comments

  1. Stort grattis. 1165 fans (eller vad det nu heter) är inte fy skam och går att jämföra med 266 fans som det marknadsledande företaget inom min bransch har samlat ihop. Tyvärr har jag fortfarande inte Facebook men det blir troligtvis en förändring på det i samband med min flytt kring årsskiftet.

    För att vara någorlunda mer till hjälp så är det absolut viktigaste att du drar nytta av dina fans och får dem att marknadsföra din butik. Möjligtvis genom någon tävling där man laddar upp bilder på Facebook där du sedan plockar fram en vinnare. Här är en lista på 40 lyckade företag på Facebook – du borde kanske ta några minuter åt att studera samtliga för att få egna idéer:

    http://speckyboy.com/2010/08/15/40-highly-effective-facebook-business-pages/

  2. Tack!
    Ska kolla länken senare när jag får tid. Har faktiskt kört två tävlingar redan med lyckat resultat. Kanske inte vad gäller försäljning men antal fans till sidan ökade i alla fall :) Annars hade jag nog inte haft så mycket fans!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top