Home / Allmänt / Äntligen en iPad

Äntligen en iPad

Har sedan den släpptes velat ha en iPad. När jag vill ha något så brukar jag vara rätt så bra på att övertyga mig själv om att jag faktiskt behöver ha det. Problemet med iPad var att jag faktiskt inte kom på varför jag skulle ha den, förutom att den är oerhört läcker och har ett enormt ha begär. Tyckte helt enkelt inte det var värt pengarna för en pryl som inte gjorde något som min iPhone eller MacBook inte kunde göra.

Det var då det! Nu har jag fått se och känna på den och då gick det inte att stå emot. Gjorde ett litet i impulsköp i helgen från eBay. Blev den minsta varianten på 16gb och med 3G möjlighet. Problemet nu är väl att 3 inte tillåter tvillingkort så jag kan inte använda mitt nuvarande abonnemang på den. Något som jag däremot tror kommer ändras snart, därför fick det bli 3G ändå.

Har inte fått den ännu givetvis men den skickas idag och enligt FedEx ska jag ha den på onsdag. Otroligt snabbt för att vara från USA. Om det är någon mer som vill ha så kan jag fixa för 6500kr :)

5 comments

  1. 6500 låter lockande :)

  2. Tänkte väl det :)

  3. Oj, lite ovanför min gräns men det skull onekligen vara tuff att ha.

  4. Som Kalle säger ovan så skulle det onekligen vara något tufft att ha.

    Men trots det så hittar jag ingen anledning till att köpa en.

    Oh well…

  5. Anledningen är egentligen bara att den är tuff att ha, precis som du säger ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top