Home / Allmänt / Äntligen ny Laserskrivare

Äntligen ny Laserskrivare

Jag köpte ju en laserskrivare för några ett halvår sedan kanske. Givetvis funkade den inte till Mac, vilket man inte tror om skrivare nu för tiden. Jag hade inte en tanke på att kolla det utan tog en jag tyckte såg bra ut. Efter lite meckande hittade jag ett sätt att komma runt problemet. En snubbe på nätet hade gjort en guide hur man fick den att fungera men bara i svartvitt. Spelar ingen roll för mig tänkte jag och har kört med svartvitt sedan dess.

Den svarta tonern har jag fått byta en gång men nu innan semestern tog alla andra tre färger slut (?). Hur fan kan de göra det när jag inte ens kan använda färgen. Alla tig slut samtidigt och min teori är att färgen har blandats in i det svarta, eftersom den är installerad med en ”fuldrivrutin”. Inget mer med det tänkte jag, bara att åka å köpa toners. När jag är i butiken upptäcker jag att färgerna kostar 1500kr ex moms (för alla tre) och då kostar bara skrivaren 1200kr med fulla toners. Riktigt segt att köpa tre färger som jag inte ens kan använda bara för att få skrivaren att funka. Saken var nämligen den att det var bara i windows man kunde gå runt ”skrivarvarningen” och försätta skriva ut utan färgerna. Den var alltså helt värdelös för mig som den var nu!

Blev lite trött och köpte istället en bläckpatron till min bläckskrivare och herregud vad seg den är. Jag har aldrig sett något liknande. En faktura tog någon minut att skriva ut för att inte tala om fraktsedlar. Skulle skriva ut DHl fraktsedlar under lunchen tänkte jag så de var klara när DHL kom och hämtade. Var borta en halvtimme och den stod fortfarande och skrev ut, och bara på 14 sidan. Jag tänkte vad fan jag höll på med och åkte direkt till Inet och köpte en Brotherskrivare för 999kr, ett kap! Den är som en dröm jämfört med bläckstrålen!

3 comments

  1. mikael jorkvist

    skrivarpatroner/toners som kommer ned nya skrivare är aldrig 100% fulla som nya toners är. Har alltid 2-3 toners liggande i backup

  2. Har du iofs rätt i men det hade ändå varit dyrt för färger som jag inte kan använda ändå. Bättre med svartvitt rätt igenom :)

  3. hehe fy fan va segt :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top