Home / Appar / Appen är godkänd

Appen är godkänd

Jag berättade för någon vecka sedan att jag utvecklat en app på fritiden. Rätt så avancerad om jag får säga det själv eftersom det är en komplex serverdel. Har jobbat på den lite från och till när jag haft tid och lust under kanske 6 månader.

Nu är den godkänd på appstore!!!!

Kommer däremot hålla på den någon vecka för att servern ska hinna med att behandla data. Har faktiskt till och med avslutat version 1.1 av appen utan att den första är publicerad. Den innehåller pushnotiser som jag rätt så enkelt implementerat med hjälp av opensource projektet Apns PHP. Så antagligen kommer version 1.1 vara den som kommer att släppas. Jag kommer hålla er underrättade om hur det går!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top