Home / Allmänt / Augusti är väldigt bra

Augusti är väldigt bra

I augusti har försäljningen av canvastavlor gått över förväntan. Redan efter 19 dagar har jag sålt för lika mycket som jag gör i snitt under en hel månad, det är riktigt rolig! Antagligen är det många som kommer hem från semestern och har tagit mycket kort.

Enligt min statistik så brukar augusti vara bra men inte riktigt så här bra. Det brukar även hålla i sig någorlunda i september och oktober för att sedan öka i november och ytterliggare i december. Denna månad borde det bli nytt försäljningsrekord (om man inte räknar med december) som för övrigt ligger kvar sedan förra augusti. Hur har det gått för er andra med webbutiker?

7 comments

 1. Alltid intressant hur andra har det under sommarmånaderna. Mina sidor har gått mer än halvfart men det ska bli intressant att se vad som händer nu.

 2. Är det affiliatesidor eller webshoppar du har?

 3. Det är främst humorsidor med onlinespel och filmer. Har även ett par hälsosidor som sänktes under sommarmånaderna. Nu börjar de dock komma tillbaka.

 4. Hej Tim!

  Jag har följt din blogg ett tag nu och gillar det du skriver. Jag driver själv en webbshop sedan november förra året och känner ofta igen mig i det du beskriver, även här har augusti gått över förväntan.

  I övrigt så följer jag alla bloggar på ehandel.se, har du funderat något över att flytta din blogg dit? Jag tror att du skulle få en större läsarskara samtidigt som det blir lättare (för sånna som mig) att ha alla e-handelsbloggar samlade på ett ställe. Jag är helt övertygad om att Dan skulle bli glad att ha med dig där och hjälpa dig flytta din blogg.

  /Joel

 5. Vad roligt att du gillar den! Kul med fler som augusti gått bra för.

  Har faktiskt tänkt att det skulle varit roligt att skriva där men samtidigt har man lite press på sig och kanske inte skriver allt som jag egentligen vill skriva. Det gäller ju att man håller en hyffsat bra nivå annars ger det ju inget för läsarna och för ehandel.se. I och för sig skulle jag vilja ha fler bloggar på ehandel.se om hur vardagen är för e-handlare. Roligt att läsa om folk som lyckats. Jag ska fundera på och fråga Dan om den saken. Tack för tipset!

 6. Men va fan Tim, det är ju från mitt garage du tagit bilden.

 7. Du är den enda jag känner som har en sån hög tyvärr. Skulle frågat innan kanske :) När kan man komma upp å ta nya bilder da?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top