Home / Affiliate / Bästa pris på bareMinerals produkter
Bästa pris på bareMinerals produkter

Bästa pris på bareMinerals produkter

 

Ett nytt tillskott  när det gäller mina affiliatesidor är billigbareminerals.se som jämför priser på bareMinerals produkter från flera webbutiker. För er som inte vet vad bareMinerals är så är det ett rätt så exklusivt sminkmärke. Min sambo kom på idén och det är också hon som kommer hjälpa till med texter och guider för sidan. Äntligen ett projekt där hon kan vara lite delaktig och något av en expert på ämnet.

Målet är att inom 6 månader förmedla försäljning på 100 000kr i månaden och på det sättet bygga upp ytterliggare en passiv inkomst.

Billigbareminerals.se kommer att ge det bästa beslutsunderlaget när man vill köpa kvalitetssmink till ett bra pris. Enligt vår analys kan det skilja flera hundra kronor i pris på samma produkt bland två olika webbutiker. Om du inför varje ditt köp jämför priserna kan du tjäna tusenlappar jämfört med att, av ren vana, handla från den butik du alltid gör.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top