Home / Allmänt / Beställt 3Växel

Beställt 3Växel

Har länge funderat på att fixa ett fastnummer till webshoppen istället för ett oseriöst mobilnummer. När jag va hos frisören passade jag på att smita in på en 3 butik och fråga lite vad en 3växel egentligen handlade om. Även om jag inte visste mycket om det så visste jag mer än hon i kassan så jag hadei nte så mycket att hämta där. Vet fortfarande inte om jag kan se till vilket nummer kunden ringer. Vill nämligen kunna se om det är jobbsamtal till växeln eller privat till mitt mobilnummer. Det återstår att se hur det funkar men i den väldigt simpla handboken fick jag för mig att alla samtal jag mottar från växeln har växelns nummer. Det jag gillar med växeln är att jag kan sätta på telefonsvararen vid vissa tider och slipper ta samtal när jag är ”ledig”.

Det tar tyvärr några veckor innan jag får den eftersom mitt abonnemang var tvunget att stå på företaget, vilket tog en stund att portera. Ska i alla fall ge mer info om hur den fungerar när jag fått den. Tänkte även köra ett A/B test och se om beställningarna ökar när jag promotar numret lite extra. Förhoppningsvis känner kunden att det är säkrare att göra en beställning än tidigare. Antagligen får jag även fler samtal. Vilket både är roligt och tråkigt :)

4 comments

  1. Intressant, har själv funderat på detta. Verkar smidigt, dags att kolla upp detta direkt! Berätta gärna hur det går sen!

  2. Tycker också det ska bli spännande, synd att det tog så lång tid bara. Lovar att komma med en liten rapport om hur det fungerar

  3. Tjena

    Vi testar CELLIP’s tjänst Fast nummer till mobil, det minsta paketet. Kostar 49:-/mån och än så länge så fungerar det toppen. Inga fancy funktioner utan bara det enkla man vill åt, d.v.s ring ett vanligt nummer och få samtalet till mobilen… Bara ett tips i all enkelhet. Trevlig helg!

  4. Tack för tipset! Det är samma pris som 3 har så det får forfarande bli dem :) Då får man telefonsvarare och lite annat smått och gott!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top