Home / Affiliate / Billigaste kontantkortet del 2

Billigaste kontantkortet del 2

Nu har det gått någon vecka sedan jag publicerade billigaste kontantkortet som ni kan läsa mer om i detta inlägget.

Har designat om den lite för att få lite mer djup i den. Nu finns det en sida för varje operatör som man går in på för att läsa mer om kontantkorten för just den operatören.

Efter den SEOn jag utförde med lite länkar från mina andra projekt så har den nu kommit upp till plats 3-4 om du söker på billigaste kontantkortet. Vill helst komma upp till plats 1 innan jag börjar försöka ta mig upp på billiga kontantkort. Ännu är det mycket jobb kvar men den har ändå kommit högt upp på kort tid och med relativt lite arbete. Jag kommer informera framigenom hur det går för den!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top