Home / Webbplatser / Byta betalningsmodell på fotobojan

Byta betalningsmodell på fotobojan

Bild 2

Som jag skrev innan i en kommentar så är jag lite sugen på att ändra betalningsmodell för fotobojan, som är en av mina tjänster. Den har nog varit uppe i över 2 år nu, kanske runt 3 till och med. Som det är nu har medlemmar ett visst antal bilder gratis att ladda upp. Vill de använda sig av fler bilder får de köpa ett vipkonto och får samtidigt möjlighet att spara bilder i full upplösning.

Antalet medlemmar som betalar för sig ligger på 100st vilket inte är en otroligt bra siffra direkt :) Har funderingar på att byta helt från att vara gratis och gå över till en prövoperiod med full funktionalitet. Medlemmarna får alltså möjlighet att i, låt säga 30 dagar, använda tjänsten till fullt. Förhoppningen är att de ska tycka om det och vilja köpa ett ”abonnemang”, annars tas kontot bort. Vad tycker ni om det? Kan det fungera tror ni?

Givetvis kommer färre bli medlemmar men de som blir har förhoppningsvis inställningen att de ska betala om tjänsten är bra. Nu tror jag många blir medlemmar bara för att det är gratis helt enkelt. Finns det bättre sätt att ta betalt tror ni?

2 comments

  1. Vill ha nytt inlägg :)

  2. Får komma på något att skriva när jag har tid :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top