Home / Allmänt / DoFollow med NoFollow Free

DoFollow med NoFollow Free

Nu har jag äntligen installerat wordpress pluginet NoFollow Free. WordPress har som standard att länkarna i kommentarerna inte följs av google och därför inte ger någon länkkraft till ”kommentatorerna”.

Det är ändrat och jag tycker ännu fler ska bygga in det i sina bloggar. Kommenterar man så ska man också få någon sorts cred för det!

10 comments

  1. Kul att höra. Jag har själv kört dofollow på Innovatoren några månader nu med relativt god respons. Det bästa i mina ögon vore att skaparna la in det som en inställning så att bloggarna lättare själv kan ta beslut att göra sina länkar dofollow och därmed ge något tillbaka.

  2. Fint, då kanske man droppar in här lite då och då. E-handel har jag ändå sysslat en del med.

  3. Kul! Kör själv dofollow på min blogg.

  4. This is good news, but how will you protect against a spammer?

  5. That’s not so hard. I will protect as usual, delete the comments that I don’t like :)

  6. It is hard and boring. Akismet is great for that.

  7. Sorry if I spam your post, but I need a help. I work SEO for shop from my signature and I need some Swedish bloggers who will write posts on their blogs for some products. Is there a list of Swedish bloggers? Thx.

  8. Don’t know any, just google it. Soon I delete your comments as spam ;)

  9. Bra att ännu en ansluter sig! Har själv använt det över ett år på min blogg och har inte upplevt något negativt. Man får mer kommentarer helt enkelt vilket alltid är trevligt!

  10. Kul, började själv med Nofollow Free i somras på min blogg. Har gett fler kommentarer och mer besökare. Roligare att jobba med bloggen nu än tidigare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top