Home / Allmänt / En vanlig arbetsdag

En vanlig arbetsdag

gijoe

Idag har det varit en typisk arbetsdag för mig. Dagen börjar med att jag hör min sambos alla väckarklockor som hon ställer, plus min egna. Går i alla fall upp runt 9 och äter frukost framför tvn. Alltid lika tråkiga program och har ingen direkt serie jag följer nu heller som man kan titta på.

När jag ätit gpr jag ner till mitt kontor i källaren och skriver ut alla foton som kommit in under helgen. Måndagar är det alltid extra mycket så det tar tid. Hade man haft lite framförhållning kunde jag börjat skriva ut igår och kunnat packa allt direkt, men det är tråkigt. Orkar inte jobba så tidigt på dagen ändå.

Efter att skrivaren är matat med foton går jag till gymmet en stund. Försöker göra det 5 gånger i veckan men ibland är det något som kommer ivägen. Känns som jag har fått gymmandet till en vana nu så det är inte lika tråkigt att gå dit :)

När jag kom he mfrån gymmet håller skrivaren fortfarande på med sina foton så jag hämtar upp min sambo från jobbet och så får hon hjlälpa mig att hämta emballage samt blandare till vårat nya badrum på DHL. Därefter köper jag lite annat material som behövs till tavlorna.

Vad som hör till det här med att hämta på DHL är att de aldrig kan fatta att de ska ringa innan det kommer för att lämna mina saker. Eftersom jag inte är på kontoret hela dagaran så missar jag ofta det och får därför hämta det själv. Tröttsamt! Framförallt när det är emballage som är för stort för att få in i vår bil, så får låna min pappas.

Eftermiddagen har gått åt till att montera tavlor och packa allt som skrivaren har spottat ut sig. Tog en liten paus för lunch och passade på att titta på slutet av G.I Joe, så första halvan igår kväll. Den är verkligen inte bra alls :) Men i alla fall bättre än jackpot och såna skitprogram som går på dagarna!

Nu ska jag göra mat och sedan är man ledig. Kanske får bli Ice Age idag :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top