Home / Allmänt / Får bli en robotdammsugare

Får bli en robotdammsugare

roomba560Märker att bloggen handlat mycket det senaste om saker som jag vill ha och ska köpa. Men så får det vara helt enkelt när man inte har något bättre att skriva om :)

Det senaste har ajg gått runt och funderat på att jag och min sambo inte kommer bli bättre på att städa i vår nya lägenhet än i vår förra. Vi har inte fått iordning allt och det har redan hunnit samlas damm i hörnen. Då har jag kommit fram till att lösningen är en Roomba dammsugare. Den kör runt av sig själv och jag kan med glädje serva den och ta hand om den, prylnörd som man är.

Problemet är att det finns väldigt många modeller som i mina ögon är identiska så jag försöker komma underfund med vad som skiljer dem åt. När det är gjort så ska jag inhandla en och se om det fungerar. Har fått väldigt bra betyg på prisjakt i alla fall.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top