Home / Webbplatser / Försäljningsrekord = Porsche

Försäljningsrekord = Porsche

08.porsche.boxster.rs60.340

Förra månaden, alltså augusti, hade jag försäljningsrekord på canvasframkallning.se och tänkte att jag var tvungen att fira. Eftersom jag än så länge är själv så blir det ju ingen direkt fest utan bestämde mig för att hyra en porsche under ett dygn. Har länge velat köra en Cayman, nu fanns inte denna i Göteborg utan det fick bli Boxstern. Det kostar 3200kr inkl fria mil hos europcar. Det var en rolig dag! Har aldrig varit i närheten av att köra en sådan bil tidigare och responsen från gaspedalen är grym. En kickdown vid ett rödljus gjorde mig nästan lite rädd, otroliga g-krafter!

Nu försöker jag komma på ett sätt att få ihop pengar till att köpa en egen. Det var väl nackdelen med att provköra, man vill ha en ännu mer. Har kollat med en säljare angående priser. Skulle jag köpa en Cayman för 500 000kr skulle man kunna få 250 000kr i restvärde. Med en kontantinsats på 100 000kr skulle det bli en månadskostnad runt 2200kr. Tycker jag låter riktigt shjysst. Någon som har lite tankar kring finansiering? Vad säger ni om ett så högt restvärde?

Även denna månaden slog jag försäljningsrekord men får nog hoppa över porschehyrningen ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top