Home / Webbplatser / Grym julhandel

Grym julhandel

IMG_5730

Nu har jag kommit hem efter skidåkning i Trysil en vecka och har energi att börja jobba igen. December var en hektiskt månad på alla plan kan man säga. E-handeln gick över förväntningarna och jag sålde för över 100 000kr fram till julafton. Försäljningsrekordet håller i sig och jag hoppas på att 2010 blir grymt! Har även planer på att starta fler verksamheter som utnyttjar mina skrivare.  Får se vad som händer!

Samtidigt som e-handeln ångade på hade jag och min sambo också köpt en lägenhet som vi höll på att renovera. Inte alls bra timing om man tittar på det nu i efterhand. Blev väldigt stressigt eftersom vi gjorde mycket själva i lägenheten också, den var ju riktigt sunkig från början. Det kommer lite bilder på före och efter renoveringen snart :)

Har börjat erbjuda större format för canvastavla idag och ser fram emot resultatet av det. Januari är alltid dåligt så man får nog vänta med en utvärdering i någon månad eller två.

One comment

  1. Du e så duktig älskling.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top