Home / Allmänt / Hemma efter semestern

Hemma efter semestern

IMG_5482

Boendet första veckan

Det är inte ofta man som egenföretagare har tid/råd att ta semester och lämna sin verksamhet helt och hållet. I alla fall inte om har ett såpass litet företag som jag har.

Nu fick jag mot all förmodan chans till semester i Thailand i 2 veckor och det var välbehövligt. Som tur är kunde jag lära upp min mamma hur verksamheten fungerar så jag behövde inte stänga under tiden. Perfekt! Tur att mina föräldrar också har eget och kan vara lite flexibla :)

Nu börjar vardagen igen och under semestern har man fått ny energi och man har verkligen haft tid att tänka på hur man kan utveckla sina projekt och idéer. Så nu är jag inspirerad till att skriva lite mer här också. Kan hända att det bara är idag jag känner så (kom hem idag) och när jag väl kommer in i vardagen så är jag inte inspirerad längre, men det får va :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top