Home / Allmänt / Hemsida till WBM

Hemsida till WBM

Mina föräldrar driver en byggfirma som specialiserat dig på fönsterrenovering i göteborg (WBM) och har länge velat ha en hemsida. Eftersom det är något jag kan göra billigt så säger man ju givetvis att ”Nä, ni behöver inte ta in någon annan webbyrå, jag fixar det snabbt”. Men det har jag sagt i några år nu. Jag är värdelös på att ta tag i sånt och behöver verkligen något extra för att börja med det.

Om ni har läst bloggen innan så vet ni att jag har tänkt starta en till webbutik. Det tyckte jag var ett perfekt tillfälle att börja med en hemsida för WBM :) Nu har jag sagt till mig själv att jag får inte börja pilla med den nya webbutiken förrän WBMs hemsida är klar. Perfekt för att få mig att göra något som jag egentligen inte måste. Vill ju komma igång med den nya webbutiken så fort som möjligt.

Har lagt in en bild på designen. Den ligger inte ute live ännu utan det är lite kvar att göra. Men denna gången ska det bli gjort i alla fall! Känner ni igen er i detta problem jag har?

4 comments

  1. Jag känner utan tvekan till problemet och inte blir det bättre av att vi båda är lika bra på att skjuta upp saker. I samband med en helhelg på racingbanan för några veckor sedan så slängde jag upp en sajt så nu ligger det i deras händer att fylla på med information, vilket tyvärr ser ut att ta lika långt tid.

  2. haha, exakt så är det här med. Informationen är ju det viktiga för dem :)

  3. Du säger att du håller på med hemsidan och att den inte släppts än.

    Tills dess, bygg några länkar till sidan och/eller lägg upp lite slumpmässigt innehåll (relaterat!). Det blir bäst så ur sökmotorsynpunkt :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top