Home / Allmänt / Hur fungerade Roomba 555!?

Hur fungerade Roomba 555!?

roomba560

Som jag skrivit tidigare i bloggen så köpte jag ju en robotdammsugare som heter Roomba 555. Varför det blev just den var för att den stödjer lighthouses som hjälper en att dela av rummen i sin lägenhet, eller villa för den delen. Nu när jag kört roomban några gånger så måste jag säga att den funkar väldigt bra där den kör. Den kommer över alla trösklar i lägenheten, något som jag trodde skulle bli ett problem.

Som ni kanske märkte så skrev jag att den var bra ”där den kör”. Med det menar jag att den faktiskt inte kör runt i hela lägenheten utan den missar en del. Nu har jag inte varit hemma när den har kört så jag har inte sett rörelsemönstret. Hade nog varit väldigt segt att sitta och titta på den så det kommer jag nog aldrig göra. Vad jag vill komma fram till är att jag nog behöver ha lighthouses för att dela av rummen. Man sätter ”husen” vid dörrkarmen och roomban städar då klart ett helt rum innan den går vidare. Som det är nu kan den åka förbi hallen och rätt in i köket om vinkeln är perfekt :) Den kör oftast bara rakt fram innan den krockar med något.

Annars funkar den väldigt bra som sagt. Den är tystare än jag trodde och det räcker att göra rent den efter 2-3 städningar. Någon annan som har några erfarenheter av robotdammsugare?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top