Home / Allmänt / Inspirerande för en entreprenör

Inspirerande för en entreprenör

Anders Andersson med flera i programmet Vinna eller försvinna

Jag fullkomligt älskar program som handlar om egna företagare. Det kan vara allt från draknästet till lyxfällan (om det handlar om företagare vill säga). Därför vill jag tipsa om Vinna eller försvinna som går på SVT2 klockan 22.00 på söndagar.

I varje avsnitt tar sig Anders Andersson och hans kollega an ett företag som behöver hjälp. Antingen för att överleva eller för att utvecklas. Nu i söndags var det en ostproducent som ville utveckla företaget. Lösningen var då att anställa en utomstående för att hinna med allt jobb. Något som jag känner är ett stort steg och som man antagligen kommer bli tungen att göra någongång inom sitt företagande, för att kunna bli något stort.

Programmet är bara en halvtimme så man hinner inte se så mycket detlajer, vilket är synd. Men det är helt klart ett inspirerande program dig som entreprenrör och egenföretagare! Ta dig en titt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top