Home / Allmänt / Inspirerande lokal

Inspirerande lokal

inspiration

Jag har ju haft min källarlokal på 40kvm ett tag nu och börjar lite smått växa ur den. Ligger material och emballage lite överallt och eftersom jag inte har några hyllor så är det inte så effektivt paketerat. Anledningen är egentligen att jag inte har vetat hur länge jag blir kvar i lokalen och har därför inte velat göra mig för hemmastadd.

Nu har jag däremot kommit på att jag ska göra det bästa av saken och köpa hyllor från witre.se med ett djup på 1m. Då kan jag lägga allt emballage på hög istället för att det ska täcka så mycket markyta som det gör nu. Då kan jag fortsätta att utveckla företaget utan att kanske behöva byta lokal. Som det är nu känner jag mig lite begränsad av utrymmet och kan inte köpa in de maskiner som jag egentligen vill ha.

Får köra på som jag gjort innan. Prova att utveckla företaget genom att knö ihop allt och först se om omsättningen ökar innan man tittar efter ny lokal. Det var ju så jag började, i sovrummet. Inte förrän jag visste att omsättningen skulle hålla för en lokal så tog jag steget. Nästa lokal hoppas jag blit väldigt mycket mer inspirerande och med stora utrymmen att utvecklas i. Lite mer ljus hade inte skadat heller, källare är inget roligt i längden :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top