Home / Allmänt / iPad är fin

iPad är fin

1171338226

Så kom då den dagen då Apple släpper iPad. Rykten har cirkulerat i flera år (tror jag) men det tog ett tag. Den är i stort sett en stor iPhone. Samma funktioner och lite till men saknar telefondelen. Det jag inte gillar med den är att programvaran är ”låst” som på iPhone, eftersom den bygger på samma OS. På iPhone är det ju guld att man kan låsa upp dem med lite trixande och får hoppas det kommer funka på iPad med.

Frågar du mig så är den prefekt att ha i soffan framför tvn. Problemet är ju att man lika gärna kan sitta med sin MacBook men det är ju inte lika fräckt :) Frågan är om det är ett tillräckligt bra argument för att köpa en!? Gå in på macworld.se och läs.

Hade funderingar  ett tag på att sälja vår iMac som ändå bara står å skräpar men kändes inte som en bra idé. Man kan göra så mycket mer på iMacen, bara det att vi inte har kopplat in den sedan vi flyttade.

Vi får se hur det blir. Den är riktigt fin i vilket fall som helst! Eller vad säger ni?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top