Home / Affiliate / Jämför priser på smslån i realtid
Jämför priser på smslån i realtid

Jämför priser på smslån i realtid

Min senaste satsning på affiliatesajter får jag ändå se som positiv och jag har bestämt mig för att utöka portföljen med fler. Den nya sidan i tillskottet är hittasmslånet.se. Det är en svår marknad men också en marknad som jag tycker behöver mer kvalitet. Jag gillar att gå in på segment som man vet ger avkastning om man gör det bra. Det tillsammans med en sida som jag vet är unik, tekniskt sett, kan i längden ge lite avkastning.

Skillnaden jämfört med andra smslånesidor är att hittasmslånet.se hittar priser i realtid. Man väljer helt enkelt hur mycket man vill låna och därefter görs det en insamling av priser från de 10 största långivarna på marknaden. Sidan är väldigt tunn nu i början men kommer att byggas på allt eftersom, mer innehåll och mer information för att underlätta besökarens beslut; Var ska jag ta mitt nästa smslån?

Ta gärna en titt och skriv vad ni tycker. Har ingen erfarenhet av hur kunderna till smslån beter sig men förhoppningsvis kommer jag kunna få ut mycket av hur de använder sidan och därefter anpassa innehåll och design för att öka konverteringen. Nu är nästa mål att få in besökare och se om det ger något över huvudtaget, spännande!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top