Home / Allmänt / Köpa en firmabil

Köpa en firmabil

Untitled-1

Jag har hoppats att någongång få köpa en firmabil till sin verksamhet. Det känns som ett stort steg  att ha en stripad bil med ens egna företag. Sedan är det ju ännu roligare när man aldrig har ägt någon bil innan.

Tyvärr kan jag inte köpa den bil jag egentligen vill ha. Jag är ofta väldigt bra på att göra av med pengar och skulle väldigt lätt kunna inbilla mig själv att jag behöver nog ha en bmw 1 serie eller en volvo c30. Företagandet har däremot gjort mig lite mer medveten om pengar. Jag har lärt mig att inte köpa allt jag vill ha bara för att jag har pengar på kontot, till viss del i alla fall.

Så efter noga övervägande har jag nu i stort sett bestämt mig för att köpa en Berlingo Family -06. Har fått ett bra erbjudande av en bekant som ligger perfekt i tiden känns det som. Det som är bra är jag heller inte kommer vilja köra den privat, har liksom inte sug efter det :) Så den kan var ren firmabil utan att jag betalar förmånsvärde.

Jag behöver verkligen ha en större bil än min sambos Aygo, som jag lånar rätt ofta. Som det är nu får jag låna mina föräldrars när jag ska köpa vissa material. En större bil skulle även göra det möjligt att skicka större paket och då erbjuda montering av större tavlor på canvasframkallning.se.

Känner även att min nuvarande lokal på 37kvm börjar bli lite liten. Skrivarna jag har nu kan ju göra så mycket mer än bara canvas. Potential till många fler projekt! En bil skulle då göra att jag inte är så beroende av var en möjlig ny lokal ligger, rent geografiskt. Men det är något som framtiden får utvisa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top