Home / Allmänt / Kundrecensioner

Kundrecensioner

Har under veckan försökt förbättra webshopen lite. Har länge velat ha någon funktion där kunder kan recensera sin produkt och samtidigt ladda upp en bild på hur den blev. Innan har jag gjort det helt manuellt genom att fråga kunden om de kan tänka sig att recensera. Tog både tid och var tråkigt.

Nu är det däremot förbättrat och tanken är att det ska skickas ut ett automatiskt mail 1 vecka efter att de fått sin canvastavla. Förhoppningen är att man ska vara så nöjd att man tar ett foto på canvastavlan när den hänger uppe och laddar upp det till oss. Recensionen blir godkänd och lägger sig sedan automatiskt under showroom på webshopen.

2 comments

  1. Jag har själv funderat ett bra tag på att skicka ut ett kombinerat mail där jag ber personen fylla i ett frågeformulär med 2-3 frågor och skickar med en länk så att man automatiskt anmäler sig till nyhetsbrevet. Motivationen skulle då vara att jag varje vecka / månad (?) drar en vinnare bland personerna som har lämnat en recension och / eller följer nyhetsbrevet.

    Verkligen en kanonidé med showroom. Det är både intressant för potentiella kunder och kul på så vis att existerande kunderna får visa upp sig och göra reklam för sin egen fotoblogg.

  2. Det var ju perfekt med en vinnare. Det ska jag köra med också. Kan ju ha en varje månad som får ett presentkort på några hundra. Har funderat lite på hur man skulle locka kunder att recensera.

    Jo jag tror det är viktigt i min bransch med showroom, man vill se hur den färdiga produkten ser ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top