Home / Allmänt / Ligger efter…

Ligger efter…

Har varit sjuk i snart en vecka och shit vad jag ligger efter med beställningar. Brukar aldrig vara sjuk så länge. Det är verkligen ingen bra kombination att ha eget och bli sjuk, man blir lätt lite stressad över alla ordrar som måste behandlas. Nu har jag fått antibiotika mot brinkit, som är det jag har, så förhoppningsvis går jag mot att bli bättre nu.

Det roliga va att nästan det första läkaren frågade var om jag ville ha sjukintyg. Då var det gött att kunna säga ”Nä du, jag vill bara bli frisk och kunna jobba igen. Driver eget så ett intyg hjälper inte så mycket”. Vill verkligen inte uppfattas som någon som går till läkaren bara för att få ut bidrag. Samtidigt var det skönt att man hade någon sjukdom och inte fick svaret ”Du kan gå hem och är frisk om några dagar av dig själv”. Nu hade jag aldrig blivit frisk utan antibiotika så det var skönt att man tog sig tiden att gå dit. Nu väntar 25 beställningar på en imorgon om man orkar upp. Det tar en liten stund i min bransch :)

11 comments

  1. Krya på dig! Inte kul att bli sjuk när man har andra saker att passa.

  2. Tack! Fick gjort det mest akuta idag i alla fall :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top