Home / Allmänt / Lyxigt kontor

Lyxigt kontor

dsc01802_21002740

Som det är nu har jag mitt kontor i källaren i samma fastighet som jag och min sambo bor. Perfekt eftersom jag kan gå ner och jobba när jag har lust och gå upp å kolla på en serie eller spela xbox när jag har tråkigt :)

Vi har nu däremot köpt en lägenhet, inte allt för långt bort, vilket medför att jag inte kommer kunna gå hem på samma sätt. Därför skulle jag vilja ha ett kontor som är lite lyxigare och gästvänligare. Som man helt enkelt kan trivas i utan att behöva jobba. Eftersom jag funderar på att utöka verksamheten så tror jag att det finns utrymme för en större lokal med mer ljus och på markplan. Behöver förhoppningsvis inte kännas som man sitter i en bunker som det gör nu. Kanske ett flipperspel i ett hörn ;)

Vet att min fastighetsägare har lite olika lokaler på gatan så det kan nog gå vägen. Ska man så småningom anställa någon också så känns det som att arbetsmiljön måste förbättras lite jämfört med nu! Någon som har tips på ”roliga” saker man kan ha på kontoret för att koppla tankarna från jobbet?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top