Home / Allmänt / Måndagar är bra

Måndagar är bra

Satt och lyssnade på radion förut när jag var ute å körde lite bil. Blev så fruktansvärt trött på radioprataren. Det har jag varit sedan jag hörde henne första gången men nu kom jag på varför. För att hon klagar alltid på måndagar. Till och med idag när det är torsdag tog hon upp att måndagen var tung. Visst, det kanske är många som kan identifiera sig med det men jag tror knappast det hjälper till att dämpa människors söndagsångest. Jag är väl lyckligt lottad som tycker om mitt jobb och ser inte måndagen speciellt mycket tråkigare än fredagen. Men till och med jag får en tråkig slentrian känsla i kroppen när man hör henne prata. Tycker det är så tråkigt svenskt att höra folk klaga över måndagar. Gör något åt det istället eller var tyst!

13 comments

  1. hahah vilken jävla skön bild :).

  2. Själv gillar jag måndagar eftersom resten av Sverige börjar röra på sig och besvarar sina mail. Dessutom brukar helgens nyheter publiceras på måndagen vilket är ganska kul att gå igenom eftersom det har varit ganska tyst fredag, lördag och söndag.

  3. Håller med dig! Måndagar är bästa dagarna :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top