Home / Allmänt / Mycket har hänt

Mycket har hänt

Ojojoj vad längesedan det var jag skrev något inlägg. Tappade lite intresset när jag gick från att vara egen e-handlare till att bli anställd konsult. Eftersom hela bloggen byggde på mitt liv som e-handlare som kändes det inte helt självklart att fortsätta skriva om hur jag har det nu. En anställning är väl inte så roligt att läsa om tänkte jag :)

Nu har jag däremot fått upp intresset igen och känner att jag har en del projekt på gång som kan vara intressanta att berätta om. Även om jag fortfarande inte kommer driva e-handel utan vara anställd.

Tänkte berätta lite om vad som hänt i mitt liv under den tid jag inte skrivit något inlägg.

Nytt jobb

Slutade som e-handlare och lämnade verksamheten till min mamma. Hon håller fortfarande på med Canvas och tycker det är jätteroligt. Blir en del ”konsultande” för mig där eftersom det är mycket som behöver skötas rent it mässigt.

Tog istället en anställning på Elicit som är ett it-konsultbolag i Göteborg. Här har jag lärt mig väldigt mycket om utveckling i och med att jag är självlärd från början har jag nu fått mycket mer struktur i det jag gör. Jag har lärt mig att arbeta med php ramverk, CakePHP, Symfony. Samtidigt har jag blivit mobilutvecklare och kan nu utveckla iphone och android appar. Det är detta jag nu känner att jag kan utnyttja i mina privata projekt.

Nytt jobb igen

Nu är det till och med så att jag ska sluta på Elicit där jag är nu, om 2 månader, och börja på ett läkemedelsföretag som webb- och mobilutvecklare. Väldigt spännande och kändes som ett naturligt steg efter denna tiden som konsult.

Privat, eller vad man ska kalla det..

Här har allt förändrats till det bättre. Har köpt en ny lägenhet, har en underbar (ny) sambo, har haft två olika bilar, har fått en brorsdotter.

Projekt

Det här är väl den punkten där det hänt minst kan man säga. Har inte haft lusten att utveckla något. Det är först de senaste månaderna som jag känt att nu är det dags att göra något och som vanligt har jag många ideér som jag inte riktigt slutför. Då känner jag igen mig själv :)

Det jag har gjort är att jag byggt om min sida för att dela fotoalbum. Den är inte så bra funktionsmässigt men den är bättre än innan. Har bytt url men fått med mig länkkraften på ett bra sätt.

Jag har faktiskt också skickat upp min första privata app till appstore för godkännande. När den gått igenom kommer jag givetvis lägga upp den här. Tills dess kommer den vara hemlig ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top