Home / Allmänt / När är arbetsdagen slut för er?

När är arbetsdagen slut för er?

pengaregn_203173w

Hade en intressant diskussion med en annan företagare, inom reklam. Han fick lite ångest när han hade gjort sina uppgifter för dagen eftersom han visste att han kunde fortsätta jaga nya sponsorer.

Då påpekade jag att jag har det tvärtom. Jag ser det nämligen som så att när jag inte har några beställningar i webshopen så är dagen slut. Eller jag kan i alla fall gå hem med gott samvete. Även om jag skulle kunna åka runt och sälja mer genom andra kanaler än internet eller effektivisera webshopen.

Hur är det med er andra som driver e-handel? Har ni fasta tider när ni slutar?

2 comments

  1. Personligen så går jag sällan efter arbetstider utan använder mig effektivt av todo-listor. Är jag färdig ovanligt tidig så är det motivationen som bestämmer om jag ska påbörja morgondagens uppgifter.

    Det resulterar i att jag kan sluta 13:00 ena dagen och arbeta till 20:00 nästa dag. I mina ögon är det just denna flexibilitet jag älskar med att vara egen företagare.

  2. Jo det är väl lite indirekt en todo lista jag använder men den grundar sig väldigt mycket på hur mycket ordrar man har att hantera. Det kan vara lite svårt att hålla motivationen uppe tycker jag men det är ju sån jag är. Av någon anledning är jag mer produktiv vad gäller webshopen när jag sitter hemma i soffan framför tvn. På kontoret är det inte lika roligt :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top