Home / Allmänt / November blev bra

November blev bra

Skrev tidigare att jag beräknade att sälja för en bit över 100 000kr i november. Det blev inte riktigt så bra som jag hade hoppats men det blev all time high. till och med bättre än förra december. Så nu hoppas jag på att december blir bra den med.

Implementerade Klarnas julkampanj i butiken, som innebär att kunden betalar först i slutet av januari. Den har funkat riktigt bra och över 50% av kunderna väljer det betalalternativet. Något för er andra att tänka på inför jul.

Angående ny lokal så har vi fått lite mer info och det ser faktiskt ut som det kan bli ett byte nästa år. Kommer bli riktigt spännande och skönt om man får lite mer yta.

12 comments

  1. Kul att det går så bra för dig! Inspirerande att höra.

    Ska komma ihåg tipset om Klarnas julkampanj till nästa år ;)

  2. Roligt att det inspirerar! Yes, glöm inte det nästa år :)

  3. Håller med Nabil, inspirerande att det går bra :). Har också en bekant som kör på Klarnas kampanj med stor framgång där nästan större delen av kunderna väljer det alternativet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top