Home / Allmänt / Nu är man certifierad

Nu är man certifierad

Nu har jag blivit certifierad av ”trygg e-handel” och även ”certifierad e-handel” där jag säljer canvastavlor. Är i full gång att jämföra vilken certifiering som är bäst. Kör ett litet A/B test och kommer givetvis skriva ett inlägg om vilket som vinner!

8 comments

 1. Kul att höra och jag ser fram emot resultatet. Om jag vore i dina skor så skulle jag kört 4 olika A/B-test samtidigt.

  1) Utan certifiering
  2) Trygg e-handel
  3) Certifierad e-handel
  4) Båda

 2. Kör faktiskt utan certifiering också men vet inte om jag kommer publicera resultatet, beroende på hur det går :) Både för att det kan bli en konkurrensfördel och/eller att certifieringarna i fråga får dåliga siffror och klassas som oanvändbara. Skulle jag kört båda så blir det för mycket alternativ tror jag och eftersom jag inte har så mycket beställningar så hade det tagit lång tid att få fram ett resultat

 3. Kanon Tim att du även testar utan. Om du inte vill publicera resultatet för alla så får du gärna skicka det till mig privat. På senare tid har jag även börjat använda MSN allt mer så om du vill prata om projekt eller företagande överlag så får du gärna lägga till mig. :)

 4. Använder inte msn så mycket nu men det ska ja tänka på när ja e inne nästa gång. Alltid kul att diskutera!
  Klart du kan få resultatet när det är klart!

 5. Kör faktiskt utan certifiering också men vet inte om jag kommer publicera resultatet, beroende på hur det går Både för att det kan bli en konkurrensfördel och/eller att certifieringarna i fråga får dåliga siffror och klassas som oanvändbara. Skulle jag kört båda så blir det för mycket alternativ tror jag och eftersom jag inte har så mycket beställningar så hade det tagit lång tid att få fram ett resultat
  +1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top