Home / Allmänt / Ny lokal

Ny lokal

Perfekt läge för ehandel

Till att börja med ska jag visa hur min lokal ser ut men det behövs lite städning innan, vilket aldrig blir av. Lovar att det kommer lite bilder snart!

När det gäller lokal så känner jag att det börjar bli lite väl trångt. Jag vill kunna utveckla fler produkter och behöver därför mer yta. Jag vill ha en lokal som har lite sämre läge (eftersom jag inte utnyttjar det ändå) och därför ligger på ett bra pris. Problemet då är att jag måste ha en bil också för att kunna ta mig dit. Som det är nu kan jag gå eller åka med sambon som jobbar 100m bort.

Det blir därför lite kostnader som jag egentligen inte vill lägga ut. Det blir en liten chansning men någon gång måste man ta steget.

Hur som helst ska jag i alla fall kolla på lokal idag som känns som ett bra alternativ. Lägre kvadratmeterhyra än nu, vilket är positivt. Samtidigt som den är mycket ljusare och luftigare. Ska bli intressant!

12 comments

 1. Du kan få låna vindsvåningen här på ica i länghem :) hehe.
  Annars hade jag slagit till om du hittar nån som liknar bilden du har lagt upp :)

 2. Lägg gärna upp bilder på den nya lokalen vid tillfälle :)

 3. Lite långt att åka till jobbet bara men det kan ju vara en idé :)

  Har inga bilder som det är nu men det kommer om vi går vidare med det. Däremot ska jag lägga upp lite bilder på lokalen jag använder nu

 4. Toppen! Vi är också i lokalbytartankar men det är svårt att hitta något som passar alla kriterier tyvärr.

 5. Mm, det är jättesvårt. Jag är ute efter en lokal i något industriområde eftersom jag inte vill betala för läget, som ehandlare. Däremot är det många större lokaler i dessa områden och jag känner att jag inte behöver ha 300-400kvm ännu

 6. Jag förstår dig. Jag betalar dock gärna lite extra per kvadratmeter för att få en lokal med bra läge. Jag gillar när det är en inspirerande omgivning (t.ex nära vattnet) eller nära stans alla faciliteter.

  Mitt drömläge just nu är i en billig källare centralt. Då slipper man (förhoppningsvis) både insyn och inbrott (förutsatt att det är små fönster med galler och rejäl dörr) samt får ett bra läge med nära till det mesta och samtidigt en subventionerad lokalhyra (60 kvm för c:a 3000 kr är normalt här).

  Kanske något för dig att kika på också? Eller måste du sitta i markplan?

 7. Det kan jag hålla med dig om. I Göteborg finns det faktiskt ”industriområden” längs med kanalen och det är väl där jag kollar mest. När jag menar industriområde så är det inte det inte så mycket industrier faktiskt :)
  Som det är nu så har jag faktiskt en källarlokal på 40kvadrat som ligger rätt centralt. Den kostar 3000 i månaden men jag börjar tröttna på att det inte kommer in så mycket ljus. Den jag kollat på nu är på ca 150 kv men eftersom den behöver rustas upp en del så ligger hyran på bara 250kr/kv. Det är ett litet hus som ändå skulle rivas, det är perfekt :)

 8. Det låter perfekt ju!

  Har du MSN btw? Jag tror att vi kan byta en hel del erfarenhet med varandra vad gäller e-handel :)

  Lägg gärna till mig, du hittar min MSN-adress i e-mailfältet för denna kommentar.

  /Joel

 9. Är aldrig inne på msn nuförtiden, var nog ett halvår sedan ungefär. Om jag får för mig att gå in så addar jag dig såklart :)

 10. Haha, det är min nya drömlokal nu! Hur cool som helst ju!

 11. Haha, det är min nya drömlokal nu! Verkligen en cool bild!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top