Home / Allmänt / Nyhetsbrev genom getanewsletter.com

Nyhetsbrev genom getanewsletter.com

Vill tipsa om getanewsletter.com som jag använder för att skicka ut nyhetsbrev. Det finns både i en gratisversion och en betalversion så det passar för de flesta. Bra pris och alla de funktioner jag kräver av en tjänst som denna.

Det är väldigt lätt att skapa ett utskick genom deras guide och man kan smidigt följa upp och se vilka som har läst mailet och vilka länkar de tryckt på. Ska ni skicka nyhetsbrev så rekommenderar jag detta!

2 comments

  1. Jag kan inte mer än instämma. Har använd Getanewsletter ett bra tag för min sajt om TV-serier nu och började nyligen använda dem för min e-butik. Hittills har det aldrig varit några problem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top