Home / Allmänt / Ökad försäljning

Ökad försäljning


Försäljningen av canvastavlor har gått över förväntan i November. Sjukt mycket beställningar vilket är roligt!

Bestämde mig för att titta på om det verkligen är över förväntan eller om det egentligen stämmer med siffrorna. Förra årets November var också bra jämfört med andra månader under året. En del köper julklappar tidigt. Jag tittade i alla fall igenom Analytics och kom fram till att det var en normal ökning jämfört med andra månader, om man ser till tidigare års ökningar. Fick också fram att från 2008 till 2009 var försäljningsökningen 57%. När jag sedan tittade på skillnaden från 2009 till 2010 så var ökningen 58%. Rätt fantastiskt att det kan vara så lika. Nu hoppas jag att det fortsätter i den takten även nästa år, då är det en riktigt bra verksamhet.

Som det ser ut nu kommer försäljningen under November hamna en bra bit över 100 000kr vilket gör att December kommer bli olidlig för mig :) Räknar man på tidigare jular så kommer December att landa på mellan 150-200 000 och det känns riktigt overkligt faktiskt. Förra julen hann jag inte riktigt med att få julkänslan och julklapparna inhandlades den 22 December eller något sånt. Denna gången får jag nog leta bland nära och kära och se om det är någon som har tid att hjälpa till lite. Hur ser er försäljning ut?

4 comments

  1. Sen kan det ju bero på att vi bodde i ett flyttkaos under december månad förra året. Vi renoverade som tokar hela hösten och flyttade in i början av december så det är inte konstigt att det inte blev någon julstämning. I år ska jag se till att det blir så, lovar.

    Jag kan hjälpa dig sista veckan innan jul att få iväg de sista beställningarna för då kan jag vara ledig :)

    Kyss

  2. En otrolig bedrift att öka så kraftigt och jag hoppas att det går ännu bättre nästa år. Angående julförsäljningen så bör detta vara en kanonjulklapp eftersom den är både enkel (att beställa) och väldigt personlig. På så vis vore den kanon att marknadsföra som affiliateprogram på alla sajter med julklappstips. För att inte tala om alla fotobloggar..

  3. Tack!
    Jo den är rätt perfekt som julklapp och jag har funderat på att köra något sorts affiliateprogram men är inte så insatt. Vad behövs det för ersättning för att man ska vilja lägga in det på sin sida tror du?

  4. Jag har funderat men det är svårt att svara på då jag inte riktigt är insatt i nischen. Om man fick 50-100 kr per försäljning skulle det utan tvekan vara värt att sätta upp en ny sajt enbart för att göra reklam för dig men jag misstänker att dessa marginalerna inte finns. Annars vore kanske 5-8% intressant? Det viktigare är att du fortfarande tjänar tillräckligt mycket pengar för att det ska vara värt det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top