Home / Om

Om

Denna blogg är tänkt för att jag, Tim Wiklund, ska skriva och informera om mina olika projekt och idéer.

Jag bor med min sambo i Göteborg. Här har jag bott i 29 år, sedan jag föddes med andra ord. Min utbildning inom IT startade på IT-gymnasiet där jag utvecklade min programmering och webdesign. Webbprogrammering har jag alltid varit intresserad av och även lärt mig mycket utanför utbildningarna.

Efter IT-gymnasiet gick jag Systemvetarprogrammet på IT-universitetet. Här har jag fått bättre förståelse för teorin bakom utvecklandet av system, vilket har hjälp oerhört mycket inom min webbutveckling. Vid sidan om utbildningen hade jag eget företag för att kunna utveckla mina ideér.

Startade en webbutik där jag sålde canvas som jag jobbade med i 2 år efter mina studier, därefter tröttnade jag och behövde nya utmaningar. Det blev istället ett hederligt jobb som anställd IT-konsult inom Open Source- och mobilutveckling. Efter 2 år bytte jag jobb till ett produktbolag inom diabetesvården. Anställd som web och mobilutvecklare. Nu ska jag snart vidare som Systemspecialist inom web/mobil och lämna utvecklandet. Däremot har jag alltid små projekt vid sidan om som jag hoppas drar in lite extra passiv inkomst.

Hör av dig om du har några frågor eller bara vill snacka lite!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top