Home / Webbplatser / Pengarna strömmar in..

Pengarna strömmar in..

Bild 1

Jag har ju innan skrivit att jag försöker dra ner på kostnaderna vad gäller min sida som säljer canvastavlor. Det är något jag håller på med just nu. Jag har även som en del av att sänka kostnaderna försökt att inte förlora så mycket pengar på frakten. Tidigare har jag gått minus på frakten för att jag trott att kunder kan bli ”bortskrämda” om den är för hög. Nu i oktober har jag höjt priset för fraktne något så att jag inte går lika mycket minus. Genom höjningen har jag nog missat några beställningar men å andra sidan får jag mer vinst på de jag säljer. Det har alltså gått jämt ut! Jättebra med tanke på att jag tjänar mer eftersom det behövs mindre material för näst intill samma omsättning som innan.

På bilden kan ni se skillnaden på det genomsnittliga odervärdet. Naturligtvis beror det högre ordervärdet på att varje order blir snäppet dyrare än innan, pga fraktpriserna. Det kan också tilläggas att när webshopen öppnade i augusti 2008 så låg det genomsnittliga ordervärdet på 430kr. Sedan dess har det ökat varje månad med några tior så lite av ökningen är nog naturligt om man tittar på historiken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top