Home / Allmänt / Profilering på produkterna

Profilering på produkterna

bild copy

Jag tycker det är viktigt att behålla mina kunder (vem tycker inte det) och vill gärna uppmärksamma att en vara är köpt hos just mig. Det är ännu mer viktigt när det gäller tavlor som kan sitta uppe i flera år. Då finns det en risk att kunden glömmer var den är köpt.

Till min hjälp har jag klistermärken som jag fäster på baksidan av alla tavlor. Kunden blir då påmind om var den är köpt och om någon frågar så är det lätt att ta reda på det. Man kan säga att varje tavla fungerar som en reklampelare. Det kräver givetvis att tavlan är av hög kvalitet och att människor undrar var den är gjord.

Gör ni något för att uppmärksamma att varor är från just er webshop?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top