Home / Affiliate / Resesida om Hvar

Resesida om Hvar

Då har man fått upp en sida som faktiskt har lite vettigt innehåll. Om du läser mitt förra inlägg om att tjäna pengar på affiliate så hamnar denna sidan i kategorin ”lite finare än en vanlig affilaitesida”. Tog väl ca 10 timmar från att jag började sätta upp sidan till att den var klar med innehåll. Gjorde den på engelska eftersom det är något jag inte gjort på länge och det kan ju vara intressant i affiliatesynpunkt.

Sidan det handlar om är hvar.nu och är en liten resesida om ön Hvar i Kroatien. Lagom plats att starta med eftersom jag tänker att det inte är jättemånga som söker på det vilket med andra ord gör att det inte är så många som jobbar med SEO på sökordet.

Den bygger på wordpress och ett tema som jag modifierat för att fungera med affiliates. Det gör att jag i wordpress admin kan lägga in unika affiliate länkar på varje hotell exempelvis. Blev rätt bra faktiskt!

Har lagt in lite adsense och hotellbokningsaffiliates och skapat några länkar så den indexeras på google. Skriver om ett tag hur det har utvecklats!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top