Home / Webbplatser / Responsiv design med twitter bootstrap

Responsiv design med twitter bootstrap

Jag släppte hittabilligalinser.se för någon vecka sedan där du kan hitta billiga linser helt enkelt :).

Den har mottagits väldigt väl och har haft många besökare som verkar tycka om att hitta de billigaste priserna, det är kul! Däremot har jag märkt att den inte fungerat alls bra i telefonen, trots att det var meningen att den skulle.

Nu har jag släppt en ny version som korrigerar detta samtidigt som jag har lagt till två shjyssta funktioner, tycker jag i alla fall.

Gömma safari adress-bar

Den första funktionen är att gömma safaris adressfält när du surfar in på sidan från en mobil enhet. Adressfältet tar väldigt mycket plats annars och det blir mer stilrent med funktionen påslagen. Tror jag såg det på aftonbladet först! Läs mer här!

Lägg till bokmärke

Den andra funktionen är att fråga användaren om man vill lägga till sidan på sin hemskärm genom att visa en liten bubbla som pekar på knappen där man åstadkommer detta. Tycker den ger ett seriöst intryck och framhäver känslan av att sidan verkligen är anpassad för mobil användning. Läs mer här!

Kom gärna med tips på vad som kan förbättras!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top