Home / Allmänt / Resultat av certifiering

Resultat av certifiering

Detta inlägget blev lite försenat men nu kom det i alla fall. Kommer inte beskriva resultatet så detaljertat och inte heller namnge vilken kombination som är vilken. Det jag har jämfört är avslutsfrekvensen mellan att visa Trygg E-handel, Certifierad E-handel och ingen Certifiering alls.

Slutsatsen blev att certifieringarna var rätt så jämlika. Det är så pass liten skillnad att jag räknar det som slumpen och därför inte ser någon anledning att säga vilken som är vilken. Det som var tråkigt var att kombinationen utan certifiering sålde mest. Nu ska man dock veta att jag inte har följt vilket värde ordrarna har haft. Det kan ju faktiskt vara så att det gjorts fler ordrar men till ett lägre värde, utan certifiering.

Frågan är nu varför en certifiering inte hjälpte mig med att sälja? Sidan kanske redan uppfattas som rätt så seriöst, det kan man ju hoppas på :) Vad tror ni? Hur som helst så kör jag nu med Trygg E-handel eftersom det är den jag betalat mest för och jag vill inte riktigt tro på resultatet jag fick fram :)

2 comments

  1. Frågan är om du haft så många besökare att det gav statistisk säkerhet?

  2. Det är väl lite därför jag inte vill gå ut officiellt med resultatet. Det är inte säkerställt vad jag vet.

    Det har varit ca 2000 unika besökare/kombination. Det är inte fullt en månads besökare/kombination om man mäter min trafik. Orkade inte köra testet mer än 10 veckor tyvärr. Någon annan med fler besökare får gärna prova och se om vi får samma resultat. Ville mest visa att det kanske inte alltid ökar konverteringen så mycket som man tror. Jag trodde det skulle vara en mer positiv skillnad.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top