Home / Allmänt / Sänka kostnader genom att importera

Sänka kostnader genom att importera

CHINA-FESTIVAL-DUMPLINGS

Jag har det senaste fokuserat mer på mina kostnader för att på så sätt få mer vinst istället för att öka försäljningen. Mycket lättare än att försöka sälja mer anser jag. Ett sätt att sänka kostnaderna är att importera i mitt fall material från t.ex. Kina.

Har varit i kontakt med en säljare från Kina och hittat priser som ligger på 1/4 av det priset jag betalar idag. Nu köper jag iofs redan från Tyskland till 1/2 av vad priset är i Sverige, så jag har rätt bra priser innan. Kina är däremot ännu bättre. Det blir i stort sett gratis tycker jag :)

Vill därför tipsa er ehandlare om att titta på import från Kina eller andra östländer. Det är ett lätt sätt att öka vinsten! Kolla in alibaba.com

2 comments

  1. Jag måste säga att jag är inponerad av din blogg älskling. Du skriver ju jättebra och intressant. Ska länka från min blogg fast jag kanske inte riktigt har målgruppen :)

    Tänkte på att du borde ha canvasframkallning.se och fotobojan.se som länk i högerspalten, nu finns det ingen tydlig länk dit alls. Kyssar din, ses snart.

  2. Tack tack ;) Du är kanske inte den mest objektiva men jag väljer att tro dig! Det kanske kommer länkar, får se.
    Kyss tillbaks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top