Home / Logistik / Schenker, ett bra val

Schenker, ett bra val

schenker

Har använt mig av schenker nu under ca två månader och är väldigt nöjd. Priset jag fått  är 69kr exkl moms per paket. Det kan jämföras med posten som tar 150kr per paket, dock är det inkl moms (Orkar inte räkna om).

Schenker kommer även och hämtar upp paketen vilket är väldigt smidigt. Det som jag ska göra nu är att få till så att leveranserna integreras i min webbshop. Nu måste jag skriva in adresserna manuellt vilket nog är det tråkigaste som finns. Som systemvetare så vill man ju effektivisera allt :)

Eftersom jag inte sitter på kontoret hela dagarna har jag valt att köpa en ”sandlåda” att lägga paketen i. Ni vet en sådan där blå gjort i kolfiber. Det gör att jag dumpar alla paket i den på kvällen och dagen efter kommer schenker och hämtar allt, utan att jag behöver vara där. Perfekt eftersom jag inte vill sitta och vänta på att de ska komma!

2 comments

 1. Hejsan

  Jag är i startgroparna med mitt företag men svettas lite över valet av e-handelslösning, design och val av leveransföretag.
  Vad krävdes för att du skulle få bli avtalskund och få det avtalet med Schenker?
  Hur många kolli måste man beräkna att sälja eller uppvisa redan sålda paket?

  Shyst blogg!

 2. Trevligt att du tänkte starta e-handel. Du har en rolig tid framför dig :)
  Egentligen krävdes det ingenting från mig för att få avtalet. Ringde och sa att jag räknar att skicka runt 1000 paket om året. Behövde alltså inte styrka beräkningen på något utan det var bara att köra.
  Lycka till!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top