Home / Allmänt / Semester

Semester

Jag har fram tills nu inte riktigt haft klart för mig om jag ska ta semester eller inte. Har hela tiden tänkt att det inte är någon idé att stänga ner webshopen utan jobba på och ta ledigt när det är bra väder. Nu har jag däremot bestämt mig för att jag behöver semester!

Häromdan åkte jag in till stan och köpte lite kilramar och kom på hur tråkigt det är :) som det är nu så kommer det inte in lika mycket beställningar som vanligt och det betyder att jag skulle få gå in å jobba någon timma per dag. Då är det faktiskt bättre att ta helt ledigt kom jag på.

Jag känner att jag måste vila upp mig lite inför hösten då jag planerar att starta 2 webshopar till. Problemet är att jag har planerat att göra det länge men inte riktigt haft energin och lusten att ta tag i det. Det hoppas jag att en semester kan ändra på. Våren har egentligen inte utvecklats som jag tänkt. Försäljningen är bra men har stagnerat lite och ökar inte på samma sätt som i början. Har haft många idéer om nya butiker men inte tagit tag i det som sagt. Lite besviken på mig själv men efter sommaren ska det bli andra bullar!

3 comments

  1. Låter som ett klokt val i mina öron. Risken är annars om du redan känner någorlunda motivationsbrist att den riktiga svackan kommer när hösten och det dåliga vädret närmar sig. Själv har jag gått ner på att arbeta ca 2h på morgonen och lika mycket på kvällen. På så vis blir en hel del gjort samtidigt som jag får fördelarna av solen.

  2. hehe den bilden passar perfekt in på dig :), du måste ta lite semester , vara borta ett tag från jobbet få nya ideer samla kraft , risken är att det blir för enformigt för dig och du inte utvecklas på det sättet.

  3. Det e så en en semester ska va ju :) du får ta lite semester du me tycker ja, eller just det, du e alltid ledig ja :P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top