Home / Allmänt / Socialanyheter.se, kul idé

Socialanyheter.se, kul idé

Jag har ju en del bloggar jag följer som mest är till för att inspirera mig att lyckas med mina projekt. Då blir man väldigt glad när man läser att Ted Valentin har gjort Socialanyheter.se som faktiskt kan klassas som lyckad. Han har ialla fall fått ett ”buzz” omkring den och når ut till allmänheten på ett effektivt sätt. Inte bara genom hederlig SEO.

Han verkar ha specialiserat sig lite på att knyta ihop data med facebook på ett lättanvänt sätt. Bra gjort!

Känner igen mig i det där att fördjupa sig inom ett område. Lär man sig att koda en viss tjänst är det väldigt lätt att kopiera till flera andra nischade sajter. Själv har jag specialiserat mig på scraping det senaste. Har tidigare haft problem med att hämta viss information från sidor pga javascript med mera. Så fort jag kom över den tröskeln så blir affärsnyttan enorm. Nu kan jag praktiskt taget scrapa all information som man ser på internet, inget stoppar mig :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top