Home / Webbplatser / Test av alternativ förstasida

Test av alternativ förstasida

Har sedan en tid tillbaka testat att köra en mer säljande framsida på canvasframkallning. Åtminstone tycker jag den är mer säljande, försökte att lyfta fram de viktiga detaljerna.

Körde ett A/B test genom googles Website optimizer som automatisk varierar de två förstasidor jag har. Till min besvikelse så blev konverteringen lägre med min nya framsida än med den förra. Det tror jag kan bero på att jag mäter antalet besökare som laddar upp en bild, inte som beställer en tavla. Det kan därför vara lite missvisande men det var det jag ville titta på först. Ska snart göra om det men då mäta antalet besökare som går till ”check-out” läget. Kan bli intressant.

Vad tycker ni om framsidorna? Lägger upp dem här!

bild-3

Ordinarie framsida

bild-4

Ny "säljande" framsida

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top