Home / Affiliate / Tjäna pengar på affiliate

Tjäna pengar på affiliate

En gång i tiden när jag var ung och trodde jag att jag skulle vara miljonär när jag blev 18 så började jag lite med Affiliate sidor. Det var en där jag fick betalt/klick genom att folk gick in på en sida om playstation chip. En annan som handlade om espressokaffe och där jag mest använde adsense. Jag tjänade några tusen på dem men båda rann ut i sanden och domänerna har för längesedan blivit inaktiva.

Nu efter drygt 13 år inser jag att det kanske inte var så dumt ändå. Tänk om jag kunde få in en passiv inkomst som till en början täckte alla mina fasta utgifter i månaden, borde inte vara ett allt för högt krav tänker jag. Efter dessa 13 år har jag lärt mig oerhört mycket om webben och kan slänga upp en hyffsat bra sida på ett kick. Man kan säga att utan att man har tänkt på det så har man faktiskt en relativt bestämd process hur jag startar sidor och får de att ranka högt på google.

Hatar egentligen affiliatesidor

Även om jag nu tänkt prova på att vara affiliate på nytt så kan jag inte komma ifrån att jag faktiskt hatar hemsidor som inte innehåller något vettigt och ser ut som stryk. Typ standardtemat på wordpress och en massa adsensereklam, håller ni inte med?

Min inriktning kommer därför bli att göra bra sidor som jag tror kan ge något och sedan bygga in affiliates där jag tror de kan ge avkastning. Tänkte jag skulle testa framigenom att skapa några sidor och se vad det kan ge. Till en början är min tanke att det nog kommer bli två olika sidor rätt ås snabbt. En som är en sådan där FUL affiliatesida för att se vad den kan ge, och en lite mer utvecklad sida. Kom tillbaka och se vad det blir :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top