Home / Affiliate / Tjäna pengar på kontantkort
Tjäna pengar på kontantkort

Tjäna pengar på kontantkort

Tänkte uppdatera lite hur det går för min första affiliatesida som jämför kontantkort. Det går inget vidare, om man sammanfattar det kort! ;) För er som inte har hängt med så var den ett test för om man kunde tjäna pengar på en helt vanlig affiliatesida, en fruktansvärt tråkig sådan.

Har inte lagt ner någon tid alls på den vad gäller innehåll eller länkbygge. Funderar lite på om jag ska ge den en chans eller inte. Tror det kan vara en bra nisch men samtidigt en rätt så tråkig. Det som behöver göras är att bygga länkar. Som det är nu pendlar den mellan 30-40 plats på sökordet ‘kontantkort’. Det får jag ändå säga är ok, med tanke på att den egentligen bara har länkar från timpen.se.

Hittills har den nog dragit in hela 400kr, så domänen är ju i alla fall betald, jiippii!! Med tanke på att jag det senaste har jobbat med att försöka bli bättre på att avsluta projekt så känns det som jag behöver göra något mer med sidan. Den känns inte klar på långa vägar och jag har inte gett den någon möjlighet till att tjäna pengar egentligen. Meddelar inom några veckor vad som  har hänt och om den klättrat något på google ;)

Hur jobbar du md affiliatesidor? Siktar på kvalitet eller kvantitet?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top