Home / Affiliate / Ytterligare en affiliatesida
Ytterligare en affiliatesida

Ytterligare en affiliatesida

Dags att lägga ut ytterligare en affiliatesida. Denna gången handlar det om mobilabonnemang. Exakt samma upplägg som med kontantkortsidan jag gjorde för några år sedan som nu drar in lite pengar. Varför ändra ett vinnande koncept tänker jag :)

Sidan fokuserar på att lista alla mobilabonnemang från de största operatörerna. Än så länge är det bara information och ingen direkt jämförelse. Det kommer senare när jag märker att det kommer in besökare. Min strategi är att få ut sidor, hur dåliga dem än är, för att sedan låta dem gro passivt. Det gör att google lär känna dem inom något år kan man förhoppningsvis ha en lite eninkomst av dem. Bättre att lägga ner lite tid nu och skörda senare! Adressen är billigasteabonnemanget.se.

Det här med affiliate är ett bra sätt att tjäna lite extra pengar utöver min anställning. I längden kan man inte jobba mer för att tjäna mer. Till slut kan du inte jobba mer timmar och du märker att du inte har tid för annat. Med projekt som dessa kan man tjäna pengar på ett passivt sätt utan att behöva lägga någon tid på det. Perfekt om man vill bygga sig en inkomst vid sidan av din anställning och samtidigt satsa 100% på anställningen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top